06 januari 2012

Nyårshälsningar från London

Jag har aldrig riktigt gillat nyår. Folk förväntar sig att man skall ha nåt super glamouröst för sig, gå på nån fin fest eller supa skallen av sig.
Därför beslöt jag och min man tenoren att fira nyår på ett nytt sätt. Nämligen genom att smita till London. Detta betyder dock inte att vi inte firade det nya året med pompa,ståt och något gott att dricka. Meningen med smitandet var snarare möjligheten att själv få bestämma hur man vill ha roligt. Oberoende, så följer en liten fotoserie från resan.Traditionsenlig turistbild. Som kuriosa kan nämnas, att bildtagandet fick sin egen lilla krydda av förvåning, när jag märkte att insidan av kiosken var full av porrbilder på nakna kvinnor.Vi gick omkring på Londons gator och råkade hitta ett enormt komplex med enbart M&M produkter. Absolut bland de sjukaste ställen jag sett på väldigt länge. Orsaken att vi överhuvud taget gick in, var för att jag trodde det var en jättestor godisbutik. Visst såldes det M&M- godis i butiken, men också allt möjligt annat krääsää. Här ser ni mig bli skannad för vilken färgs M&M jag borde satsa på i den stunden. Hela texten i skärmen borde det stå "You're a careful planner who, likes to make time for fun... and chocolat!". Ganska passande, om man frågar mig.


Här är vad tenoren tyckte om M&M butiken...


Festfin och redo för nyårsfirandet, dvs. Stomp och middag på en fin restaurang. Båda överträffande förväntningarna.


På väg från föreställningen till restaurangen fick vi åka lyxtransport, dvs. cykeltaxi. Åker man fint, skall man också vinka fint...


På Piccadilly Circus skulle det tas en typisk ”mahtava meininki” nyårsbild. Stämningen blev extra fin med alla dessa fransyskor som överraskade mig, genom att ocksåställa upp på bilden. The more the merrier, right?


Nyårsdagen firades med en faboulous brunch, där man inte behövde oroa sig för att ha tomt i belliniglasen Är man dessutom i London, hör det till att man har sin partyhat på, som kom med i partycrackern, som det fanns en av på allas plats.


Regningt och vått framför London Eye


En del av mina härliga reafynd.


En underbar resa med andra ord.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dina collage bilder är så små att man inte kan se allt så noga som man skulle önska

Suz

Anonym sa...

Vad hette stället som ni va och äta på på nyåret?
Suz

Crisse sa...

Restaurangen hette Arbutus, med en Michelin- stärna.