05 januari 2012

Att blogga eller att inte blogga?

Hej.

Jag har redan en tid funderat på att starta min egen blogg. Igår kväll läste jag igenom en mängd bloggar och blev slutligen inspirerad att ge ett försök själv. Det måste dock noteras att jag redan i min ungdom varit värdelös på att skriva dagbok. Det började alltid med ett stort intresse i början (som det händer för mig med de flesta nya projekt) och slutade med väldigt sporadiska bitar om mitt liv här och där. Vi får hoppas att bloggen inte blir lika lidande som alla tidigare dagböcker.

När jag gick i högstadiet visste jag, att jag en dag skulle bli inredningsarkitekt. Denna ambition höll i sig länge och resulterade i att jag studerade inredning i Salo och blev färdig artesan. Ju närmare slutarbetet jag kom, desto mer började det kännas som om något saknades. Jag ville inte bara sitta bakom ett skrivbord och planera, jag ville vara med och förverkliga. Därför sökte jag mig till en annan skola, där jag började studera möbeltapetsering. Nu känns det som om jag kanske hittat min grej. Nackdelen är, att det finns väldigt få arbetsplatser i Åbo där man kan jobba med möbeltapetsering (alt. starta eget, men det känns för riskfyllt), så därför jobbar jag med nåt helt annat för tillfället, d.v.s som eftisledare (vilket jag också i.o.f.s trivs med).

Om ni inte insett det än, så älskar jag att jobba med mina händer. Det är så belönande att få resultat av vad man gjort. Om jag inte pysslar på någon möbel är det annan sorts pyssel som gäller. Min senaste pysselboom har varit att pyssla kort. Här kommer ett smakprov av ett urval av mina kort som jag pysslat under 2011.
Och här ett smakprov på lite gott och blandat:


Hoppas ni skall trivas med min blogg.

♡ Crisse

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att pröva på olika saker. Till slut hittar man kanske sin plats. Den som inte vågar misslyckas prövar aldrig något nytt utan blir fångad i sin egen tristess.

"Bättre att lyss till en sträng som brast än aldrig spänna en båge.

Camsan sa...

Jee för att du börjat blogga! :)

Hanna sa...

Hej Crisse! Att blogga är fantastiskt! Du har lagts till på min läslista ;)

Crisse sa...

Tack för ert intresse :)