15 januari 2012

Boobie, boobie, boobie...

Jag har stora bröst. Det har alla kvinnor i min närmaste familj. Nu är det säkert många som tänker ”oj, lyckans ost!”. Och visst, det har sina fördelar, men för mig är det också en utmaning, speciellt då det gäller att hitta kläder som sitter. Att sedan ännu hitta bh:n som passar är sedan en helt egen historia. (För att inte tala om hur jobbigt och svettigt det är i omklädningsrum, bara för att sedan inse att man har 4 bröst på framsidan och 4 på ryggsidan, ”Are you f***ing kidding me?”)

Gissa om jag blev lycklig när jag hittade denna sida:
http://www.bravissimo.com/pepperberry/

Nu är jag totalt såld. Bravissimo/Pepperberry hör till mina mest besökta websidor. Varje gång blir jag frestad att handla något nytt.
Mitt senaste kap hittade jag i London, där dom även har en butik. Titta bara på denna skönhet:
Klänningen fanns med i katalogen som kom hem nån gång i november, men den gör sig inte till rätta på bilden (eller nätbutiken heller för den delen). Det var först när jag såg den live, som jag insåg hur fin den är. I butiken fanns den inte min storlek kvar, men tur att det gick att beställa. Nu har den äntligen kommit hem med posten.

Det som ännu återstår, är att få ett passligt tillfälle att ha den på sig. :)

3 kommentarer:

Sabina sa...

Vacker klænning och bra text :)

Crisse sa...

Tack. Och tack för kortet från Thailand :)

Sabina sa...

Tack sjalv for julkortet och det fina kortet du skickade till Robert :)

Ser fram emot nya blogginlagg, du skriver just passligt lang och om juttun man orkar lasa, vilket inte brukar stamma med dom flesta bloggar jag har last!

Kramis och ses førhoppningsvis en liten svanga førsta helgen i februari och annars i påsken om du/ni bara ar hemma :)