31 juli 2012

Kankse bäst att bara lägga sig?

Idag...

...vaknade jag full av iver och målmedvetenhet. "Nu skall soffan göras färdig! Bara två arbetsskeden kvar; klä och pryda med band. Detta kommer att bli hur bra som helst!"

Istället...

...började jag med jobba som vanligt. Först med att stryka de tygbitar, som skulle användas. Och sedan med att börja fästa tyget till ryggen. Halvvägs i nitandet gick min häftpistol sönder (!). Jo as in broke down.

Skit Fu****g f**k f**k!!!

Detta har varit min "bättre" bössa. Tidigare i vintras skrev jag om min nya investering. Man kunde ju tycka, att vilken tur, jag har ju en till nitpistol. Right! Jag kan meddela för de intresserade, att bössan i fråga är totalt värdelös!!!
Så här skall INTE resultatet se ut!!! 
Biltema- bössan skjuter inte ner nitarna i träet. Jag tror inte det är meningen att man skall behöva slå med hammare PÅ VARJE J***A NIT efter att man skjutit dem med bössan. Det är enligt min åsikt både onödigt och tidskrävande!

Idag har jag också fällt soffan på mig och slagit huvudet i antingen soffan eller bocken, som soffan semistod på. D.v.s bocken gav efter, så att soffan kom på mig, och medan jag frenetiskt försökte nå närmaste stol som man kunde vila soffan tillfälligt på, slog jag huvudet i samma veva. Jag har dessutom hammrat mig på några fingrar. Detta, tack vare min växande irritation och ilska över den dåliga bössan, vilket ledde till att jag beslöt mig för att fästa tyget med nubbar istället. Det är i.o.f.s inte en dålig sak. Det är en gammal soffa, och nubbar är den traditionella metoden att fästa tyg med. Det är bara det, att det heller inte är särskillt tidssparande. 

Ju mer irriterad jag blev, desto mognare beteende fick jag. Ansiktsboken fick sig t.ex ett jätte vuxet utbrott under dagen... 

Slutligen blev jag så arg och frustrerad, att jag bara ville kasta skitbössan/ söndigabössan/ soffan/ hammaren/ tången/ telefonen/ vad som fanns i närheten, i väggen eller i golvet. Jag tror inte, att mamma skulle ha uppskattat nya, intressanta bucklor i inredningen, så jag var tvungen att använda en soffdyna som måltavla istället. 

An innocent victim left behind...
Förlåt dyna, det är inte ditt fel!
Mitt under mitt utbrott råkade jag få syn på mig i spegeln, och konstaterade att jag ser ju bara fånig och löjlig ut!!!

Nu när jag fått ner allt som hänt idag, låter det som ingenting! Men jag var super arg! Tänk er själv hur frustrerande det är med en deadline, och en arbetsuppgift man borde klara på 1-2 h, som sist och slutligen tar hela dagen. Förhoppningsvis går det bättre imorgon. Men en söndrig bössa har jag fortfarande. 

Bu!
Bä! :( Come back! (Eller nåt!)
Tur att en kär famn och lite god mat kan rädda en nedstämd kvinna från att bli galen och,  från attsura hela kvällen.

Men för säkerhetens skull :

Kära födelsedagsande/ julgubben;
Kan jag snälla få en nitbössa, som fungerar för mina tapetseringsbehov, helst en, som fungerar med lufttryck.
Jag vill också gärna ha en bra borrmaskin, en industrisymaskin och ett lila pysselrum. Pengar, vackra skor och kläder, kulturupplevelser, choklad, champagne och macarons mm. vore heller inte fel.
Tack på förhand.

Månadens övriga äventyr och pysslerier får ni läsa om senare.

Pisshumör 1- Crisse 0

2 kommentarer:

Unelmia sa...

:) Ifall du vill får du låna vår bössa tills du får en ny!

Crisse sa...

Tack, det kan nog behövas, speciellt med er soffa. :)